Sammanfattning: Orange Is The New Black (säsong 1)

Handling: The story of Piper Chapman, a woman in her thirties who is sentenced to fifteen months in prison after being convicted of a decade-old crime of transporting money for her drug-dealing girlfriend.
 
Favoritavsnitt: Gillade avsnittet med kycklingen, var en utav de roligare i säsongen. Sen så var ju sista avsnittet allmänt spännande(man blev förbannad på Healy, den bittra gubben)! 
 
Favoritkaraktär: Ååh! Måste säga att den här serien har många väldigt härliga karaktärer alltså. Exempelvis Taystee, som jag bara älskar p.g.a hennes sprudlande energi, gör en alltid så glad :) Gillar även Red för att hon är så...cool? Hahaha.. 
Även Daya, John, Claudette, Suzanne aka "Crazy Eyes" och många fler! Måste dock säga att Piper, Alex och Larry inte ligger särskilt högt på listan, inte heller 'Pornstasche' eller mr Healy.  
 
Favoritship: John och Daya... Ett rätt udda par kanske, men söta ihop :) 
 
Bäst i säsongen: Ååh.. Karaktärerna kanske? Alla är intressanta och roliga på sitt egna unika sätt, vilket jag fullkomligt äälskar. 
 
Värst i säsongen: Jag tyckte att Piper och Larry passade jättebra ihop i början av säsongen, så blev skitsur när Piper var otrogen med Alex, skitsur. Nu gillar jag dock inte nån av paren... :/ Larry verkar typ...bitter och tråkig, och Alex är bara...Alex!
(Inte särskilt kreativt svar, men men... :P)  
 
Övriga synpunkter: Ser mycket framemot säsong två! Var väldigt skeptisk då jag började med OITNB, men jag plöjde snabbt igenom säsongen och måste säga att det vände. Härliga karaktärer, ett superintressant och unikt konsept, och en snitsig dialog. 
Säsong 1 av Orange Is The New Black får betyget 7,5/10 från mig. 
 
/Hennie
 
 

Postat av: Efji.se - en serieblogg

Det absolut roligaste med pier & larry är att dem har värsta problemen i serien medans dem rikta personerna som karaktärena är baserade på fortfarande är tillsammans å aldrig ens gjort slut ;p

Svar: Neeej vad roligt, hahahaaa!!
Hennie Skareng

2014-09-14 @ 14:44:21
URL: http://efji.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback