Revenge och Once Upon A Time

 Revenge 04x02 Disclosure

Alltså Charlotte. Vad i helvete? Emily var ju äntligen ärlig mot dig?! Och att hon valde hämnd för sin far och allt annat hemskt som hänt henne, över en främling, är väl helt uppenbart! Blir ju skogstokig på den tjejen…

 

Detsamma gäller ju Victoria. Självklart finns det ju inte en chans att David skulle göra illa Emily, jag menar… När Emily ser honom kommer hon ju känna igen honom, och då lär ju han känna igen henne också. Så… förstår inte riktigt hur Victoria har tänkt där! Eventuellt så kommer ju sanningen att komma fram, så varför inte bara starta om på nytt? 

 

Och är det bara jag som tycker David verkar smått kokko? Visst att han har hållit upp hoppet om Victoria, men borde han inte samla in all fakta om det som hänt under de senaste tio åren innan han tar några hastiga beslut? Verkar som att tjugo år isolerad från omvärlden har förändrat honom litegrann. 

 

Aja, ett bra avsnitt! ser framemot nästa!

 Once Upon A Time 04x02 White Out

Ännu ett bra avsnitt! Kanske inte var så jättemycket som hände, men tyckte ändå att man fick en del svar. 

 

Vi vet nu att Anna färdades till the enchanted forest och träffade David, för att därefter ge sig av för att hitta Rumplestiltskin. Alltså borde ju Rumple veta vad som hände med henne efter det. Och så fick vi ju veta att allt detta hände för flera år sedan. Dock fortfarande oklart om varför Elsa var inlåst hos Rumple när Emma och Hook åkte tillbaka i tiden! 

 

Måste säga att jag tycker det är roligt att se alla dessa tillbakablickar. Ibland så kan det kännas förvirrande, men efter ett tag så sätts alla pusselbitarna på plats, och man förstår hur karaktärernas liv hänger ihop. Är intressant och kul att se!

 

Vi fick också hälsa Elizabeth Mitchell välkommen i detta avsnittet! Ännu en karaktär som jag saknat från Revolution. Tydligen så skulle hennes karaktär vara ond, och ha samma krafter som Elsa dåda. Ska bli kul att se vad hennes story är!

EDIT; Kan det vara snödrottningen från Narnia?! 

 

/Hennie



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback