Christmas Countdown Day 4: Serietips

Tänkte ge lite serietips för den här dagen, med serier som enligt mig passar in på denna högtiden. De är nog inte specifikt inriktade på just julen, men de ger en den där mysiga julkänslan :) Härliga serier att krypa ihop i sängen och kolla på, med en kopp varm choklad och en lussebulle :)
 
/Hennie
Familjedrama: Gilmore Girls

Handling: Ett drama centrerat kring förhållandet mellan en trettioårig ensamstående mamma och hennes tonårs dotter som bor i Stars Hollow, Connecticut.

Övrigt: Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar denna serien! En liten familj med ett kaffe- och pop-tartes beroende, som bor i en sån där gullig liten stad där alla känner varann. Lorelai, som måste vara den mest roliga mamman, och Rory, den smarta och söta tjejen som går på den svindyra skolan Chilton. 

Denna serien passar väldigt bra in på just hösten och vintern enligt mig! Den sätter en verkligen i den där julstämningen :) 

Vart kan man se serien?: Alla säsonger finns på www.swefilmer.com. Går att köpa på flera ställen. Bl.a. Åhlens.  

Betyg (IMDb): 8/10

 
 
Tonårsdrama: Pretty Little Liars
Handling: Four friends band together against an anonymous foe who threatens to reveal their darkest secrets, while unraveling the mystery of the murder of their best friend.
Övrigt: En riktigt cheesy serie, men måste säga att jag gillar den! Älskar att marathon-kolla på den runt julen, samt halloween. 
Vart kan man se serien?: Alla säsonger finns på www.swefilmer.com. Finns fyra säsonger ute på www.dreamfilm.se. 
Betyg (IMDb): 8/10
 
 
Komedi: Friends/Vänner

Handling: Serien handlar om sex personer, den bortskämda och modeintresserade Rachel Green, den pedantiska kocken Monica Geller, den sarkastiske lustigkurren Chandler Bing, tjejmagneten och skådespelaren Joey Tribbiani, den snälle paleontologen Ross Geller och den positiva massören och låtskrivaren Phoebe Buffay.

Övrigt: Jag skulle kunna se denna serien om och om och om igen utan att sluta skratta åt vartenda avsnitt. Om man letar efter nåt roligt att se, så är det "Friends" man ska vända sig till. SÅ. SJUKT. ROLIG.  

Även denna är mycket mysig enligt mig! Den har ju t.o.m flera julavsnitt, som jag älskar att kolla på vid denna tiden på året.. ;)

Vart kan man se serien?: Alla säsonger finns på swefilmer. 

Betyg (IMDb): 9/10

 
 
Fantasy: Charmed/Förhäxad
Handling: Three sisters discover their destiny - to battle against the forces of evil, using their witchcraft. They are the Charmed Ones.
Övrigt: Även denna en otroligt mysig serie, precis som de andra jag rekommenderat. Lite halvbra effekter, men seriens sätt att verkligen beröra en gör upp för det. Dessutom en riktigt bra storyline som flyter på bra, och bra skådisar! Mycket sevärd, speciellt vid den här tiden på året! :)
Vart kan man se serien?: Alla säsonger finns på www.swefilmer.se. Säsong 1-3 och 7 finns på www.dreamfilm.se.
Betyg (IMDb): 7,1/10
  
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback