Sammanfattning: Heroes (säsong 4)

Handling: Upplev spänning, mystik, och elektrifierande vändningar, såsom denna häpnadsväckande serie följer till synes obesläktade vanliga människor runt om i världen som upptäcker att de har extraordinära förmågor. ¨

 

Favoritavsnitt+favoritkaraktär: 4x19 tror jag faktiskt. Mest för att jag inte minns att jag gillade något annat avsnitt särskilt mycket, och för att jag faktiskt verkligen gillade säsongsavslutningen. Självklart lämnade de oss med en cliffhanger, efter att än en gång räddat världen. 

Som jag kommer att nämna även senare i inlägget, så ÄLSKADE jag Sylar i detta avsnitt. Han var verkligen hjältemodig, och satte andra före sig själv. Visst han har varit helt hjärtlös i alla andra säsonger, inklusive denna. Men efter att han spenderat alla de "åren" ensam i sitt lilla mentala fängelse, så verkade det verkligen som att han hade växt och ångrade allt det han gjorde. Därför var han nog även min favoritkaraktär under denna säsong. Dessutom så älskar jag Zachary Quinto… ;)

 

Favoritship: Ehm, jag tror nog inte att jag riktigt hade något. Möjligtvis Emma och Peter, trots att de förblev vänner under hela säsongen. Men tyckte nog ändå att de hade någorlunda kemi… Så varför inte? :P Annars skulle jag nog säga Noah och Lauren, för jag gillade aldrig han och Sandra tillsammans. Det kändes inte som att de hade någon kemi what so ever.   

 

Bäst i säsongen: Sylar, Sylar, Sylar… Som jag skrev lite tidigare så gillade jag honom, i alla fall i de sista två avsnitten. Då Peter, till en viss del, förlät Sylar för allt han gjort. Det var liksom sött. :3 Har alltid hejat lite på honom, och bara vetat att han tillslut skulle ändra på sig och ångra det han gjort. Så halleluja till mig som fick som jag ville .. :) 

 

Var dessutom MYCKET glad att Hiro överlevde :D Han har alltid varit en av mina favoriter i serien, så HIMLA gullig!

 

Värst i säsongen: Ja, jag vet inte varför men de första tretton avsnitten var så SJUKT sega och tråkiga. Jag fick inte samma känsla som jag fått av de tidigare säsongerna, och jag föll inte riktigt för hela Samuel och cirkus-storyn. Dock så tyckte jag att det vände på sig under de sista avsnitten. Men ändå.. Det tog mig säkert två månader att beta av första halvan av säsongen. 

 

Övriga synpunkter: Säsongen får poängen 6/10, men ENDAST för att jag gillade Sylar och för att de sista avsnitten var bra. Annars så var säsongen ingen höjdare, i jämförelse med de första tre säsongerna som jag AVGUDADE. 

 
 

 

Ser mycket framemot den s.k. 'spin-offen' "Heroes: Reborn" som får premiär på NBC 2015. Jag hoppas att vi får se många från de gamla karaktärerna och att den är minst lika bra som Heroes var.

 

 

/Hennie


Derek - brittisk komediserie

Brittiska the office känner ni säkert till, Life's too short också kanske, eller "Extras"? gillar ni de serierna kommer ni älska denna - Ricky Gervais all the way for me helt enkelt. well, hur som haver, ni kan mycket väl tycka om "Derek" ändå såklart, haha. jag och min pojkvän började precis kolla på den. BÄSTA humorn!
 
den utspelar sig på ett ålderdomshem och huvudpersonen har väl... något slags handikapp. well, han är en awesome komiker tycker jag, rent allmänt. Ricky Gervais är grym. mysmysmys, SE SE SE!
 
 
 
 

Once Upon a Time-Hans och stentrollsledaren

Ja, nu är castingen för vem som ska spela Hans och stentrollsledaren i Once Upon A Time nu i höst, äntligen över. I rollen för Hans kommer vi att se Tyler Jacob Moore, och som röst (tror jag) för stentrollsledaren, så hör (haha) vi John Rhys Davies. 
 
Gud LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR till säsong 4... :3
 
 
 
/Hennie
 

The Hobbit: The Battle of the Five Armies-Official Teaser Trailer

Nu har den officiella teaser trailern för The Hobbit: The Battle of the Five Armies äntligen släppts. Ser mycket framemot att få se denna! Gillade hur den förra filmen slutade, och tycker det är så himla mysigt att kura ihop sig i en biosalong med popcorn och läsk och se sådana här filmer. :) Filmen kommer ut i December. 
 
 
/Hennie
 
 

Jessica Biel i New Girl

Läste nyss att vi kommer få se Jessica Biel som gäst i ett avsnitt av New Girls fjärde säsong. Tydligen ska hon och Jess vara rivaler, då de är ute efter samma kille...
 
Har knappt sett henne över huvud taget sedan Seventh Heaven. Så det ska bli jättekul att få se Biel i tv-rutan igen! :)
 
 
/Hennie
 

The Vampire Diaries Comic Con 2014 Exclusive

Ännu ett klipp från comic con. Denna gången en TVD Exclusive, som jag själv fann väldigt underhållande...
/Hennie
 

50 Shades Of Grey: Official Trailer

Själv så har jag inte läst böckerna som filmen baseras på, och tror ärligt talat inte att de skulle passa mig heller. Men kommer troligtvis nog att se filmen, vars trailer just släppts. Så om ni har läst böckerna, eller ser framemot filmen, here you go :)  
 
 
/Hennie

Mockingjay part 1: Official Teaser Trailer

ÄÄÄÄNTLIGEEEN så har den officiella teaser trailern för Mockingjay part 1 släppts! Nu har vi väntat tålmodigt alldeeelees för länge. så enjoy! :) 
/Hennie
 

Comic Con 2014: Game of Thrones, Arrow, Teen Wolf m.m.

Har försökt samla ihop så mycket som möjligt som släppts nu under comic-con.. Hoppas ni gillar :) Ska hålla ögonen öppna efter mer...
 
Känner inte till namnen då jag själv inte har läst böckerna, men verkar som att vi kommer få se många nya karaktärer från Dorne. Och det ser jag verkligen framemot! :D 
 
Åååååh Olicity! Bara snälla gud, make it happen..
 
 
 
 
Än har vi inte fått själva trailern, men antar väl att den lär dyka upp snart. Sålänge får vi nöja oss med detta :)
 
 
 
 
 
 
 
Tror att detta ska föreställa en film som Penny gör i Big Bang Theory, alltså ingen riktig film.. :P Men hahahaa..
 
/Hennie

Bokrecension: The Fault In Our Stars

Titel: (Eng) The Fault In Our Stars, (Sve) Förr Eller Senare Exploderar Jag
Utgivningsår: 2012
Sidor: 313
Betyg (från mig): 4/5
Handling: Hazel och Gus är två ovanliga tonåringar som har en hel del gemensamt; en kvick och syrlig humor, ett förakt för det traditionella och en kärlek som tar med dem - och oss - på en oförglömlig resa.
 
Mina tankar: (detta är vad jag skrev på goodreads.com, så tyvärr är det på engelska) 

I really enjoyed reading this book, as it definitely was out of my 'comfort zone' and I usually do not go for books like TFIOS. But it was surprisingly good. Funny, kind of poetic, sad, beautiful, and well, I guess, life-changing on a certain level. Or, well... I would'nt go as far as life-changing, but it made me think. And made me want to spend more time with my mom and dad, and just take more pictures, to keep as a memory from some moments in my life that are worth remembering... 

 

Well well, I liked it. It was actually funny at some points and contained plot-twists that i really wasnt expecting, at all. But a tiiiny but to uneventfull for my taste, as I usually read fantasy/action books. That's why I gave it a four, instead of a five. But i DEFINITELY recommend it! :)

 

Kommer snart se filmen på bio också, så recension på även den, samt jämförelser mellan boken och filmen, läggs upp snart :) 

/Hennie


According to Jim

En skön komediserie som jag VERKLIGEN rekommenderar alltså ♡/ Rebecka

Disney - Anastasia

Finns inget jag gillar bättre än kalla höstkvällar och Disney, just sayin' ♥
/ Rebecka Skareng