Grace and Frankie

En serie jag började se för ett tag sedan via Netflix är Grace and Frankie, med Jane Fonda som ena huvudrollen. Jag tycker hela serie plotten bara är störtskön...


Männen som jobbat tillsammans i evigheter upptäckte efter ett tag att de ju är kära varandra och, alltså; homosexuella. Men de är gifta och har båda barn,hus, hela köret. kaos med andra ord. hur länge de väntar med att "komma ut"? För länge! 
så cirkus 70 år gamla lyckas de äntligen hitta en "bra" tidpunkt och erkänner deras otrohet för fruarna. 

jag är nästan klar med säsong två och jag tror serien har förnyats för en till säsong efter den tredje. 

love! / Rebecka

Wir sind zurück!

Ja, som titeln säger WIR SIND ZURÜCK! Och för er som inte kan tyska, så kan ni nog ändå gissa innebörden. VI ÄR TILLBAKA! 
 
Efter mer än ett år så börjar vi nu sakna denna blogg; för vårat serietittande har ju inte direkt trappat ned, dock har vårat behov att få dela med oss av våra åsikter om serierna trappat UPP! 
 
Vad som gick fel förra gången med denna blogg var väl helt enkelt att det började kännas som ett tvång och som en börda, snarare än något roligt... Och det är väl det man vill försöka undvika den här gången! Det kanske innebär att inläggen kommer lite mer sällan, dock så blir de ju då i så fall mer genuina! 
 
Så, en liten uppdatering om vårat serietittande kanske är väl till lags! Därför kommer nästa inlägg ägnas till en uppdaterad lista över de serier som vi nu följer, ligger efter i, osvosv. Ses då! 
 
/Rebecka & Henny