Vi är tillbaka!

Hej på er! 
Som ni vet så har jag och Becka vart lite av o på när det gäller denna bloggen. Vår design var inte särskilt proffesionell (eller ja, den var ingen vi trivdes med särskilt mycket i.a.f) och när vi väl skrev ett inlägg så blev det antingen FÖR mycket eller rent utav slarvigt. Tillslut så kändes det bara som en börda, så vi lade helt och hållet ner allt ihop. Bara totalt struntade i bloggen. Och måste säga att det var skönt att få ta en paus. 
 
Men here we are, och det har gått ett halvår. Jag blev uttråkad och saknade att få skriva ut mina tankar och spekulationer inom serievärlden (bland annat..). Så vi bestämde oss för att skapa en ny design som vi var bekväma med, och som skulle vara mer intressant än vår förra. Samt så bestämde vi oss för att ändra på de små detaljerna, som att minska på mängden kategorier o.s.v.
Vi siktar nu också på att ha ett helt annorlunda upplägg. Vi ska nu inte stressa sönder oss med att skriva recaps (tankar och åsikter) för varje nytt avsnitt av de serierna vi följer, eftersom att det var en av anledningarna till att bloggen blev en börda (alltså kommer vi nu bara skriva recaps på avsnitt som verkligen hade ett intryck på oss, som exempelvis säsongsavslutningar o.s.v).
Vi har även bestämt oss för att även inkludera fler recensioner och tips på olika böcker samt filmer, istället för enbart serier, eftersom att vi nuförtiden både läser mer, samt har gett oss in mer i film-världen.
 
För att summera hela inlägget, så ska vi alltså starta upp bloggen igen. 
Hoppas att ni inte är allt för besvikna på oss, och att ni orkade läsa igenom hela inlägget utan att bli allt för uttråkade! ;) 
 
Vi hörs senare! 
Puss och kram 
/Hennie och Rebecka Skareng
  


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback