Sammanfattning: Devious Maids (säsong 2)

Tänkte först och främst bara ursäkta för den dåliga uppdateringen från mig! Har haft JÄTTEMYCKET att göra denna veckan, vilket innebar att bloggen tyvärr fick lida! Men men, fler inlägg från och med nu förhoppningsvis! 
Gud vad jag älskar den här serien! Den är verkligen skitbra, mitt nya Desperate Housewives. Om jag skulle jämföra med säsong 1, så tycker jag dessutom att denna säsong var tio gånger bättre. Och förhoppningsvis så är säsong 3 på samma nivå! 

 

Med en härlig handling, unik från flera andra, så tycker jag att Devious Maids definitivt är värd att se. Den handlar om livet kring några hushållerskor och deras arbetsgivare i Beverly Hills, helt och hållet Desperate Housewives fast ur det andra perspektivet. 

Var jag gillade mest med den andra säsongen var det konstanta höga tempot, tycker inte att det förekom en tråkig stund genom hela säsongen. Och wow, vilken cliffhanger där på slutet alltså… Men inte bara spänning, utan serien är även väldigt lättsam och "färgstark", vilket endast förstärks av den härliga musiken.   
 
Tyckte att det var mycket karaktärsutveckling i denna säsong, och mycket bra skådespel. Några nya karaktärer introducerades. Mina favoriter var nog Ethan och Ty, Nicholas, mr Kenneth och hans fru och dotter. Alla roliga karaktärer, med kul backstory! 

 

Innan jag går vidare till lite spoiler-snack, så tänkte jag säga att jag ger Devious Maids andra säsong en 8/10 i betyg :) 

 

SPOILERS: 

Ja… Hände ändå rätt så mycket i denna säsong! Blev jätteglad över att Spence och Rosie ääntligen gifte sig. Dock efter vad som hände i slutet, så blir man ju orolig. Antagligen så var det väl någon som blev skjuten, frågan är vem? Rosie? Spence? Valentina? 

 

Kul även att Zoila är gravid! Undra vems barn det är dock? Javiers eller Pablos? Själv hoppas jag på Javier, då jag gillar honom sååå mycket mer än Pablo… :/ 

 

Så sorgligt det där med Nicholas och Evelyn och Adrians son… Dock så känns det skönt att alla korten ligger på bordet nu, så att Evelyn och Adrian kan börja om på nytt, för trots att de är ett udda par så gillar jag de tillsammans. De är intressanta! 

 

Såå, för att avsluta detta så kan man lugnt säga att jag rekommenderar serien och att jag ser framemot säsong 3 :)

/HennieKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback