Sammanfattning: Witches of East End (säsong 1)

Handling: 
Centers on the adventures of a mother and her two adult daughters, both of whom unknowingly are their family's next generation of witches, who lead seemingly quiet, uneventful modern day lives in Long Island's secluded seaside town of North Hampton. When one of the daughters becomes engaged to a young, wealthy newcomer, a series of events forces her mother to admit to her daughters they are, in fact, powerful and immortal witches.
 
Serien var somsagt supermysig! Den har en häärlig unik handling och bra skådisar. Äntligen en serie om bara tvättäkta häxor! Har saaknat det sen jag och Becka såg klart på Charmed! 
 
Over all, så tyckte jag att serien var bra. Därför tänker jag nog för det mesta fokusera på det som var lite mindre bra. 
 
Om man ska jämföra serien med just Charmed dådå, så skulle jag säga att de båda har den där mysfaktorn som jag gillar i serier. Men i Charmed så brukade man alltid lära sig något poetiskt om kärlek, fämilj, rätt och fel o.s.v. Och det var alltid lite mer realistiskt drama. Om man skulle jämföra serierna på just de fronterna så är Witches of East End i princip en billig rip-off! MEN det betyder inte att jag inte gillade den, för det gjorde jag. VERKLIGEN! Var jätteskönt att komma hem efter skolan och kura ihop sig med en kopp te och titta på nånting lättsamt och mysigt! Allt det som var halvbra i serien, tog de igen med bra effekter, snygga skådisar, mycket action samt bra och unik handling. 
 
Jag tyckte att dramat kunde ha gjorts lite mer realistiskt, och då pratar jag självklart om (liiten spoiler) Killian och Freya. Liksom de har känt varandra i fem minuter, och så helt plötsligt är de superkära. Visserligen så förklarades ju det i slutet av säsongen, men de kunde ha gjort det liiite mindre cheesy och lämnat små ledtrådar till förklaringen på allt. Förstår ni vad jag menar? :P 
 
Jag ger säsongen 7/10 i betyg! :) Rekommenderar den definitivt! 
 
SPOILER-SNACK: 
Ja, säsongen fick ett rätt så spännande slut, och lämnade oss med en liten cliffhanger! Att portalen öppnades, och så självklart det som hände med Killian och Dash nu när de fick sina krafter tillbaka. 
Vi börjar med portalen. SÅ den leder alltså till Asgard, vilket känns lite konstigt... Att det är just Asgard menar jag. För det har ju att göra med fornordisk mytologi och asatron, och sen blandat med häxor :S Känns typ, udda? Men men, blir säkert superbra! Undrar bara vem det var som stod i öppningen till portalen! Kan det ha varit den där sonen som lämnades kvar kanske? Frederick, right? :3
 
Angående Killian och Dash... Tycker det ska bli riktigt kul att se hur de båda reagerar på sina krafter! Dock så är ju Killian typ "lost at see" för stunden, vilket kanske inte är så bra (för han dog väl inte?!) :P Tyckte att Dash hanterade situationen när Killian låg där på båten, extremt barnsligt. Bara putta iväg den liksom!? Herregud skärp till dig människa *host host* häxa.  
 
Aja, det var allt! See ya! :)
/Hennie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback