The Mortal Instruments-tvserie?!?!

I förrgår så släpptes den UNDERBARA nyheten om att The Mortal Instruments ska göras till en tvserie. 
Efter att filmen gjort skitdåligt ifrån sig, så fick Constantin films ta och tänka efter. Var det värt att fortsätta producera filmerna? 
Nu har Constantin Films anlitat Ed Decter (känd för bl.a. Helix) som showrunner (den person som har den kreativa auktoriteten och förvaltningsansvaret för produktionen av en tvserie), och det har bestämts att TMI-serien ska göras om till ett high-end drama.
Projektet håller just nu på att utvecklas, och man planerar att påbörja produktion i början av 2015. Isåfall lär ett pilotavsnitt vara färdigt i mars, en trailer släppas under sommaren, och förhoppningsvis få en plats på höstens tv-schema. Än så vet man dock inte vilken kanal serien kommer att sändas ifrån. 
 
“It actually makes sense to do (the novels) as a TV series,” Constantin film and TV head Martin Moszkowicz told THR. “There was so much from the book that we had to leave out of the Mortal Instruments film. In the series we'll be able to go deeper and explore this world in greater detail and depth.” 
 
Frågor som ni kanske har: 
 
Kommer skådespelarna från filmerna att medverka i tvserien? 
Man vet aldrig, men det lutar troligtvis mot att de inte kommer göra det. Möjligtvis att vissa vill medverka i projektet, men tror nog att Constantin kommer anse att det blir bättre med en nystart, och dra ett streck över allt som hade med TMI-filmen att göra.  
 
Kommer serien att starta direkt från bok 2, City Of Ashes? 
Somsagt, så kommer Constantin troligtvis vilja göra om allt från början och då börja med City of Bones. Dessutom, eftersom att slutet på City of Bones-filmen vänts heelt upp och ner från hur det var i boken, så skulle det bli svårt att få till och kunna förklara allt utan att ändra på för mycket från City of Ashes också. 
 
Vad tycker JAG om detta projekt? 
När jag läste om detta blev jag SKITGLAD! Filmen var verkligen inte bra, och Cassandra Clare's bokserie förtjänar verkligen att få komma till tv-skärmen, för den är ju såå bra. 
Dock så känns det ledsamt att de kommer behöva ett nytt cast, för nu har man ja vant sig vid Lily Collins och Jamie Campbell Bower som Clary och Jace... :( Dock så skulle väl det vara bra att se några andra i rollerna som exempelvis Alec och Isabelle, eftersom de såg mycket äldre ut än vad de var i böckerna... 
 
Förhoppningsvis så får de även en kanal som HBO, som alltid producerar så fruktansvärt välgjorda serier!
 
Aja, vad tycker NI om nyheten?? 
 
/Hennie

Postat av: Emelie Karlsson

SERIÖST???? Ååh vad underbart!! Hoppas bara att dom väljer bra skådespelare till serien!

Svar: Jaaaa!! ;) Är sååå taggad :D
Hennie Skareng

2014-10-14 @ 20:27:07
URL: http://fiktivaem.blogg.se/
Postat av: Klara

Jag har inte sett filmen än, men jag tror det kan bli riktigt bra med en serie! :)

Svar: Joo jag håller med! Filmen gjorde mig besviken, men med en chans att göra om allt så tror jag inte att de kommer göra samma misstag! :)
Hennie Skareng

2014-10-16 @ 08:31:21
URL: http://inutienbok.blogg.se
Postat av: Felicia - serier/film

Tror aldrig hbo skullw plocka upp den dock. Känns lite väl ungdomlig om dem inte skullw bygga upp serien på ett mkt vuxnare sätt

Svar: Jo håller med! Sålänge den gör boken rättvisa så spelar det ärligt talat ingen roll vilken kanal, enligt mig i alla fall :P
Hennie Skareng

2014-10-18 @ 15:57:00
URL: http://efji.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback