The Vampire Diaries 06x02 "Yellow Ledbetter"

 Well I'll be damned… TVD levererade verkligen ett riktigt bra avsnitt den här veckan. Och OM vi har tur, så fortsätter det såhär! 

 

Först och främst, Damon och Bonnie. Deras story verkar ju jätteintressant! Och jag hoppas att de kommer fortsätta att hålla fokusen på dem, för de andra karaktärerna är ju bara tråkiga utan de. 

Så nu vet vi i alla fall att de har åkt tillbaka i tiden, till Mystic Falls, och att de återupplever samma dag om och om igen. Och, här kommer plot-twisten, det är någon annan där! Frågan är, vem? 

 

Tycker det var supersynd att Elena raderade Damon från sitt minne, och lite heartbreaking att få se alla tillbakablickar… (Delena in my heart!) Hoppas bara att det går att fixa när Damon väl är tillbaka! 

 

Och Stefan får ju förfasiken ta och skärpa till sig! Han kan ju inte bara lämna allihopa sådär, framförallt Caroline dådå! 

 

Inget mer att säga än att, somsagt, jag hoppas det fortsätter i denna takt :) 

 

/Hennie


Postat av: Elsa

Funderade lite över vem det kan vara som är där med Bonnie och Damon och jag hoppas att det är någon kul person som också kommit dit efter döden, som t.ex. Katherine kanske :D

Svar: Jaa! Tänkte också på Katherine faktiskt! Hade nämligen hört att hon skulle komma tillbaka till serien, och det är ju sååå hennes stil att skrämma upp dem på det sättet xD
Hennie Skareng

2014-10-13 @ 17:23:58
URL: http://www.gillafilm.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback