Serierecension: Scandal (säsong 1)

Medverkande: Tony Goldwyn, Kerry Washington, Darby Stanchfield, Guillermo Diaz, Jeff Perry m.f.
Mitt betyg: 7/10
Handling: A former White House Communications Director starts her own crisis management firm only to realize her clients are not the only ones with secrets.
 
Halloj allihopa! Nu har jag sett klart säsong 1 av Scandal. Det gick förvånansvärt snabbt, då det endast var 7 avsnitt i den första säsongen, men åååh jag älskade det!! 
 
Scandal, precis som How To Get Away With Murder, fångade in än som tittare på en gång. Handlingen är intressant, och sättet de filmat serien gör den bara ännu intressantare att följa. 
 
Jag älskade karaktärerna! Olivia Pope var en sådan stark karaktär, intressant och otroligt smart och jag ser verkligen framemot att få följa henne i kommande säsonger. Och hennes kumpaner var definitivt även dem en favorit! Framförallt Harrison, Steven och Huck. Måste säga att jag aldrig riktigt "klickade" med Quinns karaktär. Får se om min attityd ändras, om man får veta lite mer om henne i kommande säsonger.  
Gillade även presidenten! Haha, bara jag som blev totalt störtkär i honom...? Han kunde vara ganska rejält korkad vid vissa stunder, men det var liksom en del av hans charm. Men alltså han och Olivia... I ship it ;)
 
Vad som ändå lämnade mig en aning besviken var att den inte var jättespännande hela tiden. Den var intressant, och man ville hela tiden veta vad som skulle hända. Men den var inte spännande, speciellt om man jämför med Shonda Rhimes andra serie How To Get Away With Murder. Inte heller tyckte jag att säsongens avslutning var särskilt fantastisk. Serien lyckades fånga mig, men jag tror inte att alla skulle känna så just av den här anledningen.
 
För att sammanfatta, så ger jag säsong 1 av Scandal 7/10 i betyg. 
 
/Hennie
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback