Veckans serietips: Mistresses

Veckans serietips blir serien "Mistresses". Jag har märkt att det verkligen inte är många som följer denna serien, så tänkte att det kanske vore lämpligt. 
 
 
Handling: Ett drama om de skandalösa liven för en grupp av fyra vänner. Möt Savi (Alyssa Milano), en framgångsrik karriärkvinna som arbetar mot nästa fas i hennes liv, både professionellt och personligt; arbetandes för att bli partner på sin advokatfirma samtidigt som hon och hennes man Harry (Brett Tucker) försöker starta en familj på egen hand.
Savi och hennes frisinnade och nyckfulla lillasyster Josselyn (Jes Macallan) kunde inte vara mer olika - hon lever singel, dejtar och festar - och håller sig regelbundet stödd mot sin storasyster på vägen. Deras ömsesidiga bästa vän, April (Rochelle Aytes), en nyligen änka och mor till en dotter, bygger om sitt liv efter tragedin och lära sig att gå vidare - med stöd och vägledning av hennes närmaste väninnor.
Karen (Yunjin Kim), en framgångsrik terapeut med sin egen praktik, återkopplar med tjejerna efter sin medverkan i en komplicerad relation med en patient.
 
Mina tankar: Det är en mysig serie, som man kan kura upp sig framför med en kopp te och filt. Den innehåller mycket drama, som man säkert kan höra från seriens namn, med lite inslag av komedi och spänning. En serie som jag definitivt rekommenderar, speciellt till fans av Alyssa Milano från serien Charmed, eller Yunjin Kim från serien Lost
 
Serien är inne på sin andra säsong. 
 
/Hennie

Postat av: Elsa

Den vill jag se! Älskade Yunjin Kim i Lost så förhoppningsvis är hon ju lika bra i Mistresses :)

Svar: Jo gör det! Hon är jättebra :)
Hennie Skareng

2014-07-23 @ 00:53:01
URL: http://www.gillafilm.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback