Revenge och Once Upon A Time

 Revenge 04x01 Renaissance 

 

OMG THE FEELS JAG DÖR!!! 

Först och främst… Hatar Charlottes attityd just nu! Droger? Really? Hur lågt kan man sjunka liksom. Förhoppningsvis så löser det sig snart. Verkar i alla fall som att Daniel har fått nys om det hela, och att han och Margoux (stavas det så….?) ska sätta dit Gideon. 

 

Jack och Nolan, gulliga som alltid :) 

 

Är ju SKITSPÄNNANDE att David är tillbaka! Och slutet var ju helt galet, då han kidnappade Victoria. Hennes ansiktsuttryck när hon såg honom alltså… HAHA! Tycker dock att det var onödigt att döda Conrad… Jag menar… BÅDE han och Aiden? Var väl lite att ta i :/ Kommer sakna de båda, men framförallt Conrad! 

 

Vad tyckte ni om avsnittet?! 

 Once upon a time 04x01 A Tale Of Two Sisters

 

ÄLSKAR Frozen temat! Tror det kommer bli skitbra! Har redan tusentals frågor. Hur hamnade Elsa i Rumplestiltskins "förvar"? Vad kommer hända med henne nu i Storybrooke? Vad hände med Anna i the enchanted forest? 

 

Regina. Regina, Regina, Regina… Hon lyckas alltid hamna i trubbel! Allt var ju så bra mot slutet av förra säsongen, hon och Robin var ju jättefina tillsammans! Men så SJÄLVKLART gick det käpprätt åt helvete. Visst så hade han ju gjort ett löfte till stackars Marian, men känns väl jäävligt oschyst mot Regina att bara överge henne sådär. 

Så nu har hon bestämt sig att få tag på den som skrev boken, eller ödet :P Känns lite smårörigt allt det där, med tidsresor och öden och alltsammans! Men det lär väl bli spännande. Är dessutom kul att se Giancarlo Esposito (Sidney, den förtrollade spegeln, anden i flaskan osv) i tvrutan igen. 

 

Och sist men inte minst. Hook och Emma! Varenda scen de delar så sitter jag och typ; håll klaffen och kyss varann nuuuuuu!! Älskar de tillsammans… Mitt nuvarande OTP alltså :) 

 

LÄNGTAR TILL NÄSTA AVSNITT

 

/Hennie


Postat av: Maja - böcker, tv/film, musik och vardag

Ska bli så spännande och se hur Once Upon A Time säsongen utvecklas! Blev förvånad över hur bra specialeffekterna på trollen och snömonstret va, hade förväntat mig något mycket sämre c': Jag vill bara att Hook och Emma ska gifta sig och få flera små hooks och emmor nu! D8

Svar: Ja!! Samma här, OUAT's effekter brukar alltid vara lite småcheesy, så hade inga höga förväntningar. Men de gjorde faktiskt riktigt bra ifrån sig! Och JAAA! Bara ge mig Emma+Hook nuuuuuuuuuu :D
Hennie Skareng

2014-09-30 @ 07:06:16
URL: http://wereallstoriesintheend.blogg.se
Postat av: Seriesphere

OUAT hade verkligen en stark start! Älskar Scott Michael Foster som spelar Kristoff <3

Svar: Håller med! Längtar sååå mkt efter nästa avsnitt! :)
Hennie Skareng

2014-09-30 @ 22:09:18
URL: http://seriesphere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback