Serienyheter!!

Beauty and the Beast har efter sin fjärde säsong blivit nedlagd. Detta innebär att den fjärde säsongen som sänds nästa sommar, kommer att bli den sista. Själv gav jag upp på serien vid början av säsong 2. Tyckte att den blev fruktansvärt torr och tråkig, så skulle säga att detta verkligen är på tiden. 
 
 
Vi har fått en fyra minuters sneak peek från den kommande säsongen av PLL, då serien gör ett hopp in i framtiden. Det har även släppts ett nytt intro, där alla fem tjejer är med. 
Tror att serien kommer behålla samma standard, men hoppas som vanligt på förbättring! 
 
Lord Of The Rings möter The 100, möter Avatar i The Shannara Chronicles. Spännande blandning? Ser ut som en lovande serier, med flera välkända ansikten! Baserad på böcker skrivna av Terry Brooks, inte hört talat om dem förrut dock. Serien är tydligen inspelad på Nya Zeeland, så vi kan även förvänta oss fina miljöer :) Serien kommer sändas på MTV 2016. Vad tycker ni om trailern? 
 

Postat av: Linda

de är bra serier! :)

Var gärna med och tävla i min tävling man kan vinna en massage olja, länk så du ej behöver leta efter tävlingen :)
http://nouw.com/LindaLinnros/tavling-hos-mig-20913958

2015-10-16 @ 21:43:38
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Postat av: Maja Kron

Är riktigt taggad inför The Shannara Chronicles, har en av böckerna hemma men har inte läst den ännu... Men det är så sällsynt med bra fantasy serier att jag har höga förhoppningar på den här :3

2015-10-23 @ 22:04:42
URL: http://wereallstoriesintheend.blogg.se
Postat av: Klara

Jag hoppas att fortsättningen på Pretty Little Liars är bra! Det känns ju lite osäkert på vad som ska hända nu när handlingen hoppar fem år in i framtiden. Den sista serien är jag också nyfiken på och även böckerna de är baserade på! :)

2015-10-24 @ 19:45:05
URL: http://inutienbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback