Bok till film: Vad är nytt?

Trailern till The 5th Wave är här... Är ni lika taggade som jag? Ser framemot att även få läsa boken...
 
The Schorch Trials kommer ju ut nu, har själv planerat in att se den i helgen! Ska bli kul! Älskade första filmen, men har dock hört att andra boken inte vara lika intressant som den första..? Ska bli kul att få se den vilket fall :)
 
Snaaart kommer ju Mockingjay part 2!! Ser otroligt mycket framemot den, då jag hittills älskat alla filmer som kommit ut :) Måste säga att jag inte...'avgudade' sista boken dock! Kändes aningens för deppig för min smak, men tror att filmen kan bli awesome ändå! ;)
 
Shadowhunters arbetet går ju framåt... Har endast kommit ut en liten miiiniteaser trailer hittills (om man ens kan kalla det det), men jag följer ju alla skådisarna på sociala medier, så har ändå fått se ganska mycket från bakom kulisserna. Tror att det kan bli riiiktigt bra! Har även fått se lite av Kat McNamara (Clary) i The Foster, samt Alan van Sprang (Valentine) i Reign, och båda verkar som bra skådisar. 
Visste ni BTW att Matthew Daddario, som kommer spela Alec, är bror till Alexandra Daddario som spelade Annabeth Chase i Percy Jackson filmerna?? Fick reda på det ganska nyligen.. Lite fun fact :)
 
 
Har ni sett Paper Towns än? Det har jag :) Inte läst boken dock, vilket är lite synd... Men filmer var i alla fall bra :)
 
Visste ni att A Series of Unfortunate Events ska bli till en ny tvserie av Netflix?! Det är ju de bästa nyheterna på länge :D (Och egentligen är det väldigt gamla nyheter, men hehe jag är lite efter) 

Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

ska också se maze runner i helgen men tvivlar på att den är lika bra som första filmen.

2015-09-16 @ 11:32:24
URL: http://efji.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback