Serierecension: How I Met Your Mother (säsong 1)

HandlingA father recounts to his children, through a series of flashbacks, the journey he and his four best friends took leading up to him meeting their mother.
imDb betyg: 8,4/10
Mitt betyg: 7/10
 
How I Met Your Mother har aldrig varit en serie jag egentligen velat följa. Men nu, efter att en vän uppmuntrat mig under en längre tid, så gav jag den en chans, tog mig i kragen och kollade på första avsnittet. 
 
Förvånansvärt nog, med tanke på att jag aldrig verkat finna något tycke för den när den gått på tv förrut, så gillar jag den faktiskt. Den är inte särskilt "haha-jag-kissar-på-mig"-rolig, men tycker att den är lite lustig från stund till stund. Framförallt dock, så tycker jag att det är en riktigt mysig stämning i serien. Den är en riktig feel-good serie! På morgonarna, när jag gått upp för att göra mig iordning inför skolan, har jag satt på ett avsnitt, och jag har insett att det är nästan lugnande på ett sätt. Ja, väldigt mysig alltså! 
 
Favvo karaktärern är utan någon som helst tvekan, Barney. He is legen- wait for it -dary
 
Om du är en sådan, som endast gillar komediserier som är hysteriskt roliga (Modern Family, Friends o.s.v), så rekommenderar jag nog inte denna. Skulle nog snarare sig att det är en mysig, drama/familjeserie, med humorinslag. 
 
Jag ger säsong 1 av How I Met Your Mother 7/10 i betyg :)
 
/Hennie

Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

ååh, HIMYM<3<3<3! Själv älskar jag den, hehe.

Svar: Jaa den är verkligen jättebra! Har redan lyckats sluka 3 säsonger xD
Hennie Skareng

2015-10-02 @ 19:11:41
URL: http://efji.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback