First Impression: Shadowhunters (The Mortal Instruments)

 
Efter att ha sett 7 minuters sneak-peeken som släpptes för några månader sedan, så är jag faktiskt positivt överaskad efter att ha sett avsnitt ett av Shadowhunters. Gav mig in i avsnittet med förhoppningar om inget annat än skit och dynamit, men tyckte ärligt talat att det inte var så himla fruktansvärt. 
 
Jag har dock väldigt blandade åsikter, om ALLT. Bland skådespelarna så finns det några riktiga guldklimpar, och då syftar jag nog främst på Alan Van Sprang (Valentine Morgenstern) som vi tidigare sett som Kung Henry i Reign. Har alltid gillat honom som skådis, och han passar PERFEKT in i rollen som skurk/psykopat! :) 
Sedan så gillar jag även Magnus, Alec, Luke och Simon. Framförallt Simon, som jag tycker är perfekt. Han är precis så där rolig och sarkastisk som han ska vara :) 
 
Dock så är jag sådär lagom besviken med Jace och Clary... De är inte riktigt så dåliga som jag trodde att de skulle vara efter att ha sett sneak peek/trailern, men de har NOLL dynamik och är inte särskilt bra skådisar. Dock så tror jag att de kommer utvecklas och bli bekväma i sina roller genom seriens gång. Det brukar oftast vara så med serier. Men...jag SAKNAR Jamie Campbell Bower och Lily Collins♥ De var PERFEKT
 
Effekterna tycker jag är förvånansvärt bra för att vara ABC Family, oj, *host host* Freeform... I alla fall om man jämför med exempelvis Once Upon A Time. 
 
Jag tror att det kommer visa sig vara bra att de gjorde de ändringar de gjorde för serien, skulle kunna tänka mig att det kommer passa in bättre i serien. Men... Det är nästan så att jag gillade filmen bättre. Filmen var mer dynamisk, och någorlunda spännande! Serien känns larvigare och mer...mjäh. Och jag HATAR att de moderniserade Institutet. Det ska inte vara så high-tech, det totalt eliminerar mystiken med hela skuggjägarvärlden. Känns mer Divergent och Dauntless, än The Mortal Instruments. Det ska vara rustikt, gammaldags och magiskt. Inte science fiction. 
 
Jag tycker dock att vissa saker är bra. Exempelvis att de är 18 år gamla istället för 16 och att Luke är polis.
 
 
Ja...Det var i stort sett alla mina åsikter om det första avsnittet av Shadowhunters, ser VERKLIGEN framemot nästa :) Vad tyckte ni?
 
/Henny
 

Postat av: Emelie Karlsson

Hmm, tyckte inte det här var så bra! Men jag tror verkligen det kan utvecklas. Och haha ja det är verkligen mycket bättre effekter här än det är i Once Upon A Time

2016-01-14 @ 19:25:07
URL: http://fiktivaem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback